Fuji X-T2 vs Canon 5DSR Fuji e mai sharp decat monstrul de 50mpx

 

canon-5dsr-fuji-x-t2-review-comparrison-50mpx-chirobocea-nicu-travel-photographer

fujivscanon_1-800x420

Fuji ar putea avea un monstru mirrorless pe mâinile sale cu X-T2. De fapt, în unele fotografii preliminare, intr-o comparație side-by-side, Tony și Chelsea Northrup au observat ca, de fapt X-T2 produce rezultate mai clare decât monstrul de 50mp Canon 5DS R!

Northrup a testat si comparat mirrorlessul Fuji X-T2 pentru două zile și până în prezent camera l-a impresionat foarte mult! Într-un tweet postat zilele trecute el scrie:

tony

 

comparison_1-800x365
comparison_2-800x293

 

Când ne-am luat legătura cu Tony despre aceste fotografii, el a fost fericit să le împărtășească cu cititorii PetaPixel … cu un singur avertisment:

“Aceasta a fost prima din mai multe teste de calitate a imaginii side-by-side, iar Chelsea și eu nu ne vor simti 100% confortabili cu rezultatele până când nu vom finaliza testele și să publicam reviewul complet pe YouTube”, ne spune el.

“Există mai mulți factori care influențează claritatea în afară de aparatul de fotografiat și lentile, inclusiv viteza obturatorului și iluminarea de fundal (iar lentila Canon nu este formidabila in acest punct).”

Acestea fiind spuse, el a indicat faptul că aparatul canon 5DS R este cu siguranță în centrul atenției, și nu a existat nicio miscare a subiectului sau tremuratul camerei. “eu si Chelsea am luat fiecare zeci de fotografii cu setări diferite și subiecte diferite”, ne-a spus “, iar acest lucru arată cele mai bune rezultate pentru fiecare.”

Menționez că Tony a numit noul Fuji X-T2 o camera incredibila! Vorbind de functiile de detectare a ochilor, el a spus că a nimerit focusul aproximativ 65% din timp, fără a fi nevoie să se schimbe punctele de focalizare. “Nu e perfect, dar rata de focalizare a fost de fapt mai OK decat la Nikon D7200 si Canon 5DS R.

Sursa: Tony Northrup si Fuji Rumors