Invitatie nunta

Invitatia este prima impresie pe care prietenii si familia si-o pot face despre nunta la care sunt asteptati, si mai ales despre stilul acesteia. Dincolo de informarea propriu-zisa asupra locului si datei evenimentului, invitatia da o indicatie si despre cat de eleganta va fi petrecerea pentru nunta si care vor fi standardele acestui eveniment. De asemenea, locatia evenimentului trecuta pe invitatie este si ea un indiciu important pentru invitati legat de stilul petrecerii.

 

invitatii-fotografie-de-nunta-chirobocea-nicu

 

Poate fi vorba despre o petrecere clasica si eleganta. La fel cum poate fi vorba despre un eveniment mai degraba modern si glamour.

Detalii ce vor influenta, stilul vestimentar pe care invitatii vor trebui sa il adopte (in cazul in care pe invitatie nu se mentioneaza un anumit dress code).

Pentru ca intregul eveniment sa aiba un stil unitar, care sa invaluie atat invitatiile, cat si mai tarziu marturiile alese. Buchetele miresei si nasei, lumanarile si florile pentru decorarea locului unde va avea loc petrecerea, accesoriile pentru nunta, dar si tinuta celor doi miri.

Trebuie gandit inca din primele faze ale planificarii un concept care ar trebui mentinut pana la final si in care vor trebui integrate toate aceste detalii. Internetul este sursa nelimitata de informare, atat prin multitudinea de imagini cu variante de nunti sau petreceri de nunta in care oricine isi poate gasi un ideal.

La fel cum tot online exista si suficiente surse de informare privitoare la ceea ce se mai poarta in materie de nunti. Asta, evident, daca cei doi miri nu au deja un concept pe care il viseaza demult si pe care doresc sa il puna in aplicare.

 

In egala masura, exista surse de inspiratie pentru invitatii nunta, la indemana oricui.

Indiferent de stil, de culoare, de calitate sau de pret, este imposibil chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre miri, sa nu isi gaseasca o invitatie pe gustul lor.

 

Va invit sa imi vizualizati portofoliul cu fotografii de nunta, botez si multe alte evenimente.

Pe profilul de facebook unde veti gasi mult mai multe fotografii.

Va stau la dispozitie si la telefon 0724 08 38 46 sau imi puteti scrie direct la contact@ChiroboceaNicu.ro

Multumesc ­čÖé

 

Invitatie nunta | fotografie nunta